Карибския бряг ваканции

Търсите малко романтика? Искаш ли семейство свързване време? Карибския бряг почивки очакваме ви. Сред дълбоко синьо море, кокосови палми swaying, тен с красива свободна формата безкрайност басейн, Golden Beach, исторически обекти Карибски острови плажове се чака с нетърпение да наддават ви сърдечно посрещане с наслада да играя в тюркоаз море, SNORKELING, леко водолазен, четенето добра книга в хамака, езда кон на плажа, Еко тур Екскурзии и пазаруването.

Карибски морски курорти са идеални за семейни reunions, позволявайки стая за всеки – за възрастни членове на семействата се избира забавно “Заедно” дейности, забавляваха деца и възрастни и деца могат да играят заедно също. Най-All Inclusive курорти се намират в Доминиканска република и Ямайка.

Островите с най-лесният достъпа на САЩ са Ямайка, Доминиканска Република, Бахамските, Пуерто Рико, Сейнт Томас, Ст Marteen / Св. Martin, турци & Кайкос, Санта Лучия, и Grand Кайманови.

Първи Около: Наемане на автомобил на островите не винаги е добро изборът. Много от островите са планински със ликвидация, тесни пътища. Шофиране и обикновено е от лявата страна на пътя. Пътища може да варира от добре да е много лошо. В Ямайка има трафик платна но не плаща всяка вниманието към тях. Това е по-добре да наеме шофьор на рейс или екскурзии вземат Забележителности екскурзии през курорта.

SNORKELING и Гмуркане леко: всеки острова SNORKELING е и леко гмуркане, но на островите за SNORKELING най-известните и леко Гмуркане са: The Кайманови острови Белиз, Бахами, Бонер, Кюрасао, турци & Кайкос, Британските Вирджински острови, и САЩ Вирджински острови.

Други спортове и Дейност: Deep морския риболов и Голф са достъпни на всички острови. Конна езда е популярна в Доминиканска република и Ямайка, но е достъпна на други острови. Плуване с Делфините “е на разположение на Бахамските острови Ямайка и.

Honeymoon в Доминика
Вили в Хаити
Евтини Полети за България
Бахамски острови Туристически атракции
Бахамски острови Евтини Resorts
Четирите сезона Хотел България
Ямайка курорти Евтини
Обуща Grande Resort Антигуа
Anguilla неща да правя
Карибския бряг ваканции
Хотели в България