Карибския престижна Ваканционни Пакети

Ако всяко място в света може да възкликвам да бъдат луксозни след това то трябва да бъде Карибите. В землището на златен пясък и синьо води и изящни ваканция. Карибския предлага крайния аромат на лукс към неговите посетители с най-доброто на шега, игрив и наслада, заедно с престоя при най-добра в света. Луксозни почука на свой прага на квартира на Карибите. В ваканции в Карибския похвали на опит да лелея Al живот! За да се насладят на лакомства от живота в Карибско просто проверка на Карибите Луксозни Ваканционни пакети. Безспорно най-добрият начин да се enthralled за Calypso начин!

Луксозни в Карибите започва на разстояние с круиз на острови. Карибския несъмнено е най-доброто круиз по местоназначение свят. В района е начало на splendors природата с най-добро от круизи в света украса в пристанищата. В круизи предвиждат окончателно определение за луксозни плаващи по водата. някои от круизи са:

Рисувани # Карнавал
Круиз # норвежки Линия
Принцес Круиз # Линия
Карнавал Круиз # Ред – сензация
Карнавал Круиз # Ред – повишено настроение

След като сте cruised миналото вашата мечта пътуването луксозен кораб за своето време да се насладят на вкуса на Карибите Фантастика върху земята. Островът народи отличава от най-добре на хотели с висшите съоръжения както частни beachfronts, състоянието на техниката и най-голяма степен битови условия удовлетвореност. Някои от най-добрите хотели Карибите да очакваме с нетърпение да се за луксозни време напред на островите са:

Cap # Juluca, Maundays Бей
# Карл Gustaf, Gustavia
Де Casa # Campo, Ла Romana
Клуб # колония, Св. Джеймс
# Copamarina Бийч Резорт, Guanica
Ла # Samanna, Св. Мартин
# Malliouhana & СПА хотел, Meads Бей
Parrot # плитчини, Providenciales
# Домът Барбадос, Св. Джеймс

Санди Lane & Hotel Golf Club, Барбадос
Тринидад и Летище Тобаго
Сейнт Лусия турове до
Ямайка евтини хотели
Евтини Барбадос Курорти
Сейнт Китс и Невис Туристически атракции
Хаити ваканции
Екскурзии до България
Доминика Бюджет настаняване
Информация за пътуването Карибите
Курорти в Сент Китс и Невис