Курорти в Антигуа

Ако луксозни beckons навсякъде в Карибите, след което той трябва да е в Антигуа курортите. Курортите по рай остров Антигуа предлага едни от най-добрите съоръжения за посетителите. Той е легенда, че да се направи удобна живеещи в Антигуа, трябва само да влязат в един от курортите и се насладете на най-доброто за лакомства. Курортът предлага всички възможни удобства могат да се представиш за луксозен престой в остров. Островът е телно от хепънинги. Насладете се луксозна ваканция в Антигуа заедно с престой в курортите.

Тези курорти оферти различните потребителски опаковки на гостите да се грижат за тяхната различни нуждите. Направете вашата ваканция Карибите запомнящо с престой във луксозни курорти и се насладете на пулса на местния живот. Насладете се на beachfront с простра на Златни пясъци пунктирана със палми. Плажът привлича много туристи, с емоциите, които дава живот вълнуващо афера. Баските на слънце, възползват от lolling сесия на плажа заедно с партньора си, вземи enthralled с джаз нощем, угаждам си с прекрасен деликатеси. Антигуа е всичко и курорти в Антигуа живот прави специална едно!

Повечето от курортите в Антигуа се намират в beachfront изправен успокоение море. St, Johns, столицата на острова е начало за по-голяма част от курортите. Просто слезе до острова живеят живота и курортите в стила курорти в Антигуа!

Някои от курортите в Антигуа, са:

# В’s Inn Адмирал
# В Catamaran Hotel
# Галеон Бийч Ризорт & Вили
Антигуа # Beachcomber Hotel
Siboney # Beach Club
# Дълги Bay Hotel
# Palm Bay Beach Club и тамаринд Ресторант
Гълъбице # Cove Hotel
# Harbour Преглед апартамента.

Как да стигнем до България
Информация за пътуването Карибите
Доминика Туристически атракции
Вили в Anguilla
Евтини Барбадос Курорти
Сейнт Китс и Невис Нещата да направя
Гваделупа ваканции
Бермуди Туристически атракции
Гваделупа Бюджет настаняване
Вили в Сент Винсент и Гренадини
Пазаруване в Западна Indies