Камбуза Bay Resort Антигуа

Категория: Четири звезден

Адрес: камбуза Bay Beach пътищата, Антигуа

Брой стаи: 69

За камбуза Bay, С Антигуа

Сгушена в най-екзотичните места в Антигуа, камбуза Bay Резорт е идеално отстъпление за проникновен туристи от целия свят. Номинално като една от най-добрите хотели и Барбуда по Антигуа, камбуза Бей Resort се разпространява в 40 акра от злачен дворчета заобиколен от величествена птица светилището лагуна и ефектен плажа. Далеч от блъскане-суматохата града живот, този курорта предлага Ви ведрина и спокойна обстановка да прекарате Вашата ваканция в Западния Indies.

Настаняване в камбуза Bay, С Антигуа

Камбуза Бей Resort е Антигуа апартамента и 69 вили, които са разпределени в различни категории – Gauguin добрият 14, 10 Superior beachfront стаи, 29 луксозни beachfront стаи и 16 премия beachfront апартамента. Оборудван с бит удобства като сателит телевизията, климатик, минибар бара, високоскоростен огромни стъкла, IDD телефон, прикрепен баня, работа бюрото, големи легла и т.н., стаите на камбуза Bay Resort, са убежища на крайния комфорт.

Хранене на камбуза Bay, С Антигуа

В много вкусен храни на Карибите е най savored на камбуза Бей Resort. Начало на две от най-популярните заведения в Антигуа България този курорта служи трапезария, че таксата се хигиенни, подходящо цени, просто и устна-шумен. Seagrape Ресторантът е в Евро-Карибския ресторант, че най-добрите оферти за морска храна. Gaugin Ресторантът е прочут с неговите мулти-хранителната кухня и скара специалности. Teepee бар и бар Лоундж са wining стави от камбуза Bay, С Антигуа. Тези заведения ползват прекрасна местата с плажа, както фон, и осигуряват всички сортове от алкохолните питиета.

Съоръжения в камбуза Bay, С Антигуа

Камбуза Bay Курортен Антигуа има среща стаи, които са претъпкани с най-конферентна техника, и са идеални за семинарите, официална среща, работни срещи, конференции. Развлекателни съоръжения, като плувен басейн, водни спортове опции, фитнес център, тенис корт игри стая, бутик, библиотека, СПА няколко помещения за масаж и т.н., са предвидени за гостите, пребиваващи в камбуза Bay Resort.

Как да стигнем до Барбадос
Гренада ваканции
Карибите Голф ваканции
Сейнт Винсент и Гренадини Туристически атракции
Полети до Сейнт Мартин
Хаити Евтини Resorts
Вили в Сент Китс и Невис
Бермуди Евтини Resorts
Хаити неща да правя
Тринидад и Тобаго Настаняване
Бермуди Туристически атракции