Ямайка ваканции

Почивка в Ямайка са изключително популярен сред туристите от цяла свят. Отивате на Ямайка ваканции са чудесен начин да прекарате Вашата почивка с Вашето семейство и приятели.

Почивка в Ямайка предполага посещение горите, езера, планините и плажовете на Карибския остров. Травълърс може да се възхищаваме на красотата на величествената Сини връх и се чудите на бистри води от многобройните водопади като Съмърсет падане и YS водопад. Страната е дом на броя на екзотични плажове която са посетен от голям броят на посетителите през цялата година. Някои от популярни плажове в страната включат Съкровище Бряг и доктор на Пещерата бряг.

Освен тях, туристите могат да се погледнем в многобройни музеите, исторически обекти, градини и в Ямайка паркове. Националната Галерия музей и Колумб парк музей са на стойност посещавате. Освен това, туристите могат да проверяват на цветя в Касълтън Гардънс.

Можете да стигнете до тръгват по редица дейности по вашия Ямайка ваканции. В планините и плажовете предлага идеалното място на големия брой приключение дейности като туризъм, трекинг, скални катерене, вода ски, ветроходни, леко гмуркане, сърф, SNORKELING а други Можете да направите вашата ваканция извънзонални приключенски като отидете за лагери и приключения SAFARIS. Деца могат да имат голямо време на ваканция в Ямайка, като отидете на вози в увеселителни паркове на страната. Може да отидете на многото вода вози в Sol Тема Аква парк.

Не ваканция завърши без качването на пазаруване и хранене. Туристите могат да разгледате многобройните молове и Ресторанти и опитайте местното кухня. Освен това, има голям брой на дискотеки и нощни клубове, когато може да има гала време да танцува и да пее. Популярни нощни клубове струва посещение включва Time’n’Place и Pelican Бар.

Съществуват множество Ямайка ваканция опаковки, които могат да се ползват от това кога планирате ваканция за тази държава. Тези ваканционни пакети са изключително доходоносна една икономична също. Често тези пакетите включват престой в някои от най-добрите хотели от страната и от airfare също.

Барбадос Бюджет Настаняване
Карибския Ваканционен Пакети
Екскурзии до Доминика
Кюрасао ваканция
Антигуа ваканция
Карлайл Bay Resort Антигуа
Хотели в Бермуди
Полети до Сейнт Мартин
Барбадос Хилтън
Доминика Ваканционни Наемане
Как да стигнем до Бахамските острови