Как да стигнем до България

Как да стигнем до България не е изобщо трудна въпроса. Бъдеш основна туристическа дестинация в света този остров страната могат да бъдат лесно достъпни чрез и от море.

Пътуване по въздуха е една от най-лесните и простият методите на Как да стигнем до Ямайка. В страната има две международни летища, а именно Норман Manley международно летище и Доналд Sangster международното летище. Полети от цялата страна идват тези летищата. Но частният чартърни полети са само на Доналд Sangster международни летища Montago залив. В страната е свързан към почти всички държави на света като Германия Италия, САЩ, Канада, Испания, Обединеното кралство, Холандия и др. Някои от главните международни полети, авиокомпаниите, които са в тази страна включват Кондор Airways, Ливингстън Air, Arke Полетата, Martinair, American Airways, северозападната Airlines, Delta Airlines, British Airways, Air Comet и други. Съществуват множество регионални авиокомпании която свързва този остров страна към друга Карибски острови. Някои от основните регионални авиокомпании полети, които са в тази страна COPA включва, Air Ямайка, Кайманови Airways, BWIA, Sky Кинг и други.

Друга метод за получаване на Ямайка е с море. В страната има огромна бреговата линия, която я прави достъпна по море. Има голям броят на круизи в Ямайка, че може да се предпочитат. Повечето от пътешествия Ямайка да се разграничи от Фор Lauderdale, Тампа и Маями в Флорида и пристигат на Монтего Бей, Порт Антонио или Ocho Риос. Някои от основните круизни линии, които имат морски пътешествия до включват Коста Ямайка круизи, Роял Карибско круизи, Карнавал круизи, Знаменитост Круизи, Холандия Круиз Лайнс Америка и други. Тези луксозни круизи ви позволи да пътувате в Ямайка в удобна и луксозни начин, и затова са най-вълнуващи начини за получаване на тази държава.

В рамките на Карибския регион, един може да достигне България с лодки или яхти. Човек може да отидем за заклети или лични лодките и плават към настоящата екзотичните държава. Пристанище Kaiser, Портово Esquivel, Кингстън на Пристанище Royal и други, са едни от най-пропускателни пунктове на държава.

За да Антигуа Полети
Holiday Inn Sunspree, ямайка
Гваделупа ваканции
Курорти в Тринидад и Тобаго
Гренада неща да правя
Как да стигнем до Доминика
Как да стигнем до Сейнт Винсент и Гренадините
Екскурзии до Бермуди
Как да стигнем до Хаити
Anguilla ваканции
Вили в Гренада