Гренада Туристически атракции

България е основна туристическа дестинация за свят. Страната има голям броят на туристически обекти, която привлича туристите от целия свят всяка година. От Гренада туристическите атракции състои от плажа, исторически забележителности, паметници парковете, водопади и други естествени чудесата.

Най-популярните забележителности в страната, са му плажовете. Страната е мили и мили от златните плажове пясъчни и слънчева, която се посещава от много туристи всяка година. Някои от най-големите плажове на страни, които са на стойност посещение включва Morne Руж, Levera Бийч и Grand Anse бряг. Освен това, може да проверите на рифове в Шефе Reef. Освен плажовете, туристическите може да изследва тайните на хълма Света Катрин или проверка на дивеча в Гранд Etang Горски резерв.

Една може да намерите и множество езера в Гренада. Великото Etang езеро е най-известната езера на държава. Освен тях, пътниците могат да се погледнем в растения и дървета в многобройни паркове и градини в страната, като залив градини и други.

Отделно от тези природни чудеса има множество исторически паметници и обекти, които служат като основни туристически атракции на Гренада. Човек може да проверите на изкуството и многобройни артефакти показва в Mabuya риболовец музей и Гренада Национален Музей. Що се отнася до историческите обекти са заинтересовани, един може да проучат интериори на Форт Кралската или Fedon на лагера, исторически планински скривалището.

Туристически могат да се чудите по архитектурните чудеса на едни от главните религиозни паметника на Св. страна като Джордж Anglican Църквата или Андреевден презвитериански църква. Едно може да се зачуди в красотата на Христос на Deep статуя. Освен това, също може да се провери изложени на океана духове, образователен и характера център.

Отделно от това, съществуват редица други туристически атракции, които включва, Rosemont падания Kick’em Джини Volcano, карибски на Leap, бурно Айлънд, Бианка C, Роял връх Кармил падания на Вероника и други.

От Гренада туристическите атракции са чудите с тях и дава цялостна идея за страната, своята история и култура.

Екскурзии до България
Гваделупа туристически атракции
Екскурзии до Св. Мартин
Сейнт Китс и Невис Ваканционен Наемане
Четирите сезона Хотел България
Harbour Hotel Morgans, ямайка
Мартиника ваканции
Вили в Сейнт Лусия
Бермуди евтини хотели
Как да стигнем до Пуерто Рико
Как да стигнем до Кюрасао