Гренада Ваканционен Наемане

Един от най-уникалните форми на квартира в Гренада са наеми ваканция. В България ваканция имоти под наем, са изключително луксозни и най-доброто място да прекарате Вашата почивка в начина припряно.

В Гренада ваканция имоти могат да бъдат категоризирани в кондоминиум вила под наем и наеми. Задайте сред буйни зелени дъждът гори величествената планини и екзотични плажове Тези ваканция имоти предлага перфектни обстановка и атмосфера, идеална за тиха и спокойна почивка. Можете да изберете да наема или вила или жилищна кооперация. Те ваканционни имоти под наем са снабдени с всички особености и отдих, които правят вашия престой удобна една. Можете да резервирате или цялата вила или резервирате стая или апартамент тези в вили.

Някои от основните Гренада ваканцията наеми, които могат да включат изплащане Cabier Lodge океан, Гардения Cottage, А пазар в Карибския басейн, Fiddlers Reef, бухал къща, Вила Caribella, Вила Палата, RAS Апартаменти, остров реалност, Spice остров Вили, Carriacou Вили, Maca Bana, Mor Gan Вила, и други. Обикновено тези вили са две етажни и могат да се вземе стаи или в горната част историята или в по-ниски история, в зависимост от тези изисквания. Тези ваканционни наеми са достъпни за проценти толкова ниска, колкото $ 2000 на месец или за апартамент.

Тези квартира обикновено имам пет стаи, четирима бани, кухня, хол, трапезария залата, балкони и тераси плувни басейни и предните портик. В вили са с климатик инвалиди и са достъпни. Кухните са миялни машини и други прибори, която ще позволят на гостите да направят своите хранителни. Живият стаи са с телевизор с кабел връзка, телефон, DVD плейъри, CD играчи и огромен удобен диван.

Спалните са просторна и луксозните. Те са огромни размери царя или царицата големина легла, closets, писане таблици, Септемврийци маси с огледала и седалки договорености. В баните има вана и топла и студени води обекта. Също така те са душове и сешоари за коса. В балкони предлагат живописна гледка на околните морето и имат огромен палуба столове, където могат да се отпуснете.

В Гранада ваканция наеми някои от най-търсени за настаняване в България. Те ви позволяват да прекарате Вашата почивка в стилен и начин луксозен.

Всички Inclusive Карибския Ваканционен
Хаити Бюджет Настаняване
Сейнт Китс и Невис курорти Евтини
Курорти в Барбадос
Бермуди Настаняване
Как да стигнем до Доминика
Вили в Хаити
Екскурзии до Доминика
Honeymoon в България
Доминика Ваканционни Наемане
В Хаити Курорти