Сейнт Лусия турове до

Сейнт Лусия е популярна туристическа дестинация състояща се от малки села крайбрежен риболов, планински джунгли на близнаци вулканични върхове на Pitons и подводни планини и пещери. Сейнт Лусия е популярно известен като Honeymoon Айлънд и известен със своята спираща дъха гледки колониалната архитектурата и обхвата на дейностите, които той предлага на посетителите.

Сейнт Лусия също е известна със своя богат и разнообразен растения и животни, включително много цветни тропическите цветя. Красивия остров нация предлага избор от световна класа хотели и курорти, предлага глобата съоръжения за редица водни спортове. Тези хотели предлагат редица удобства, която ще направят почивката си на най-приятно и удоволствие.

Екскурзии до Сейнт Лусия предлагат изобилие на дейности за посетителите. Гмуркане е популярно в западната част от Сейнт Лусия където ще дойде в голямо разнообразие от корали, гъби и рифа риба. Туристически е любимото открито маркирани пътеки дейност с, а добро плуване се ползва от много обществени плажове от Сейнт Лусия. Други дейности, може да се отдадете плават, плуване, летни Корабите, делфините гледам, вода-ски, уиндсърфинг, и леко гмуркане. Сейнт Лусия е и популярна дестинация за еко и дивеча обиколки и известен място на птицата гледат в Карибите.

Основна атракция в Сейнт Лусия е в града на Soufrière наречено Pitons която възвисявам от морето към големи височини е голямо и гмуркане дестинация. Те са формирани от вулканична дейност около 200000 до 300000 години отдавна. И двамата се считат за трудно катери. В Petit Piton бе първа през 1878 г. се покачи. Някои водолази насладите проучване подводни скали ги. Но най-просто да ги видите посетители за тяхното живописна красотата.

Бахамски острови неща да правя
Екскурзии до България
Хотели в Бермуди
Тринидад и ваканции Тобаго
Курорти в Гваделупа
Anguilla Бюджет Настаняване
Доминика Ваканционен
Екскурзии до Карибите
Евтини Полети за България
Бермуди Туристически атракции
Евтини курорти в България