Сейнт Лусия неща да правя

Сейнт Лусия е популярна и привлекателна туристическа дестинация. Има много неща, че може да се направи в Сейнт Лусия през почивката си.

Популярна дейност в Сейнт Лусия е забележителност. Възхищаваме се на красивите планини, паркове, езера, долини и плажовете Сейнт Лусия че трябва да предложат. Страната е известна с разнообразна и живописна красота естествени пейзажи, които са истинско лечение на очи.

Може да се потопите в многобройни дейности, открит в Сейнт Лусия. Някои от популярните водните спортове са SNORKELING, леко водолазни, басейн, ветроходни, и яхтен сърфинг. Посетителите могат също да играе плажен волейбол или просто неделя къпят по красиви нюанси.

Съществуват многобройни приключенски спортове също, че може да отидем. Може да отивам за преходи, походи, скално катерене, горските проучване, къмпинг и други дейности тук. Всички тези дейности, непременно ще направи Вашата ваканция едно вълнуващо опит.

Трябва също така да посетите многото магазини в Сейнт Лусия почивка. Тези магазини продават на широк спектър от елементи, включително занаятчийски подаръци и други артикули. Съществуват редица безмитни молове, както като Ла Място Carenage, Pointe Seraphine или JQ мол в Родни Bay, но за да закупи трябва да направи своя билет за потвърждение и идентификация.

Гваделупа Евтини курортите
Хаити неща да правя
Как да стигнем до Антигуа
Как да стигнем до Барбадос
Св. Мартин Туристически атракции
Хаити ваканции
Доминика Ваканционни Наемане
Hawksbill от Рекс Resorts Антигуа
Бахамски острови неща да правя
Хаити Бюджет Настаняване
Ямайка Туристически атракции