Honeymoon в Сент Китс и Невис

Подобно на много острови в Карибския басейн Сейнт Китс и Невис е популярно меден месец дестинация и младоженци от всички в света се до Сейнт Китс и Невис да ползват техните меден месец. Honeymoon в Сент Китс и Невис е незабравим и удовлетворяващо Сейнт Китс и Невис, са реномирани за грандиозно и ума boggling природни красоти и ще действат като перфектната настройка за меден месец. Островите Сейнт Китс и Невис хвали грандиозно планини, незрял и чувствен тропическите гори които са дом на широк спектър от флората и фауната спиращите дъха и плажовете.

Екзотичните природни атракции на островите направи острови рай за младоженци. Така в течение на меден месец в двойките могат да предприемат пътуване, на плажа и се насладете изящни sceneries на изгрева и залеза, но може също да участва в редица морски спортове и активности като плуване, ветроходство, гребане, риболов, парасейлинг-каяк. На двойки, също могат да изберат за еко и дивеча обиколки в дивите животни резерви на острови. В дивата природа паркове на островите са дом на едни от редките животински и растителен вид и Вие може да преселвам автостоп и в паркове. Пътуване до Сейнт Китс и Невис е непълно без Пътуваща планината обхвати, където можете свидетел sceneries изискан, че вие ще скъпя за останалата част от живота си.

Всяко медения месец е непълно без търговски и трапезария Сейнт Китс и Невис и ще Ви голяма трапезария и пазаруването възможности да направят своя меден месец незабравим. Има много ресторантите и баровете на островите, от къде могат да се ползват няколко опреснявате напитки и екзотични ястия и деликатеси от цяла свят. Пазаруване опции също са безброй на островите, тук ще намерите многобройни пазаруване комплекси, центрове и Аренас. За по-голяма в младоженци! Редица курорти и хотели са специални споразумения. Тези хотели предлагат специални пакети медения месец, която ще ви позволи да получите достъп до удобства и улеснения от хотелите на намалени тарифи. Някои от хотели и курорти, които предлагат пакети са меден месец Montpelier плантация Inn, Ст Китс Marriott Резорт “и” Казино Роял Бряг, четири сезона “и плантация Nisbet Beach Club.

Гваделупа Настаняване
Сейнт Лусия евтини хотели
Кюрасао Неща за задачи
В Хаити Хотели
Полети да Сейнт Винсент и Гренадини
Гваделупа Бюджет настаняване
Мартиника ваканции
Полети до Доминиканската република
Гренада ваканции
Хотели в България
Антигуа Бюджет настаняване