Екскурзии до Сейнт Винсент и Гренадини

Сейнт Винсент и Гренадини е увлекателен като всяко друго острова от Карибите. В Сейнт Винсент и Гренадини са една от най-красивите острови на региона. Сейнт Винсънт и Гренадини е рай за всеки любител естество и вие ще откриете в островните ума boggling планини, живописно градове, които веднага ще транспорт до колониални минало на острова, изискан черен пясък плажове и злачен тропически гори. Островът е изключително популярен сред, младоженци, търсещи приключения и туристите от всички в целия свят посещават острова.

Сейнт Винсънт и Гренадини обиколки да бъдат много вълнуващ, тъй като предлага множество дейности за туристите. Някои от дейностите, бихте могли да се отдадете на почивката си през включва яхтинг, ветроходни, вода-ски, Корабите, уиндсърф, гмуркане и леко дълбоководен риболов. Можете също така да отидем за трекинг, скално катерене и разходки в планината диапазона от острова.

Съществуват многобройни забележителности в Сейнт Винсент и Гренадини. Това е infact един от най-богатите миналото острови на Карибите. Съществуват многобройни паметници и забележителности в остров, които отразяват колониални историята. Някои от туристическите забележителности да посетите включват Сейнт Винсънт Националния музей, която се отличава от широк диапазон на артефакти и останалите неща, които се посочва различни култура и на историята на острова. Някои от значителните архитектурни чудеса на островните са Форт Шарлот, Георги St Anglican Катедралата и St Mary’s католически катедрала.

Полети до Доминиканската република
Карибския Honeymoon почивки
Карибите Круиз ваканции
Полети до Доминика
Курорти в Сейнт Лусия
Курорти в Сент Китс и Невис
Екскурзии до Гваделупа
Гваделупа Настаняване
Св. Мартин Настаняване
Курорти в България
Гваделупа туристически атракции