Сейнт Винсент и Гренадини ваканции

Сейнт Винсент и Гренадини е увлекателен като всяка друга остров на Карибите. Сент Винсент и Гренадини са една от най-красивите острови на региона. Сейнт Винсънт и Гренадини е рай за всякакъв характер любовник и ще дойде в ума boggling планини, живописни градове, черни пясъчни плажове и тропически гори.

Сейнт Винсент и Гренадини ваканции ще ви помогне да проучи многобройни паметници и забележителностите в остров, които отразяват колониални историята. Някои от туристическите забележителности да посетите включват Сейнт Винсънт Националния музей, която се отличава на широк спектър от други артефакти и неща, които се посочва разнообразна история и културата на острова. Някои от значителните архитектурни чудеса на островните са Форт Шарлот, Георги St Anglican Катедралата и St Mary’s католически катедрала.

Островът е изключително популярните измежду, младоженци, търсещи приключения и туристите от целия свят посещават острова. Почивка тук биха могли да бъдат много вълнуващ, тъй като той предлага множество дейности за туристите. Някои от дейностите, можеш да се отдадете на Вашата почивка през включва яхтинг, ветроходни, вода-ски, Корабите, уиндсърф, леко гмуркане и дълбоководен риболов. Можете също така да отида за трекинг, скално катерене и разходки в планината в диапазона от острова.

Хаити Туристически атракции
Бахамските ваканции
Гренада Настаняване
Как да стигнем до Бермуди
Евтини хотели в България
Вили в Хаити
Honeymoon в Гваделупа
Екскурзии до България
Как да стигнем до Пуерто Рико
Гренада Бюджет Настаняване
Бермуди Туристически атракции