Сейнт Винсент и Гренадини Туристически атракции

Сейнт Винсент и Гренадини е известна със своята прекрасна и ума boggling природни чудеса, както исторически и културни забележителности, която отразява последните изпъстрен колониални на държава.

Съществуват редица Сейнт Винсент и Гренадини туристически забележителности. Има няколко водопади в остров като Фолс на Baleine и Тринити водопад, които са изключително популярен сред туристите. Вие също ще се намира много плажовете в района които са им известни за спиращите дъха природни sceneries, многобройни морски курорти и действия. Някои от популярните морски дестинации на остров се Вила Бийч, индийски Bay Beach, Принцеса Маргарет Бряг и Ричмънд бряг наред с останалите. Други значими атракции на острова се Карибски Рок и Botanic Gardens Сейнт Винсент.

Сейнт Винсънт и Гренадини е един от най-богатите миналото острови на Карибите. Съществуват многобройни паметници и забележителности на остров, които отразяват колониални история от острова. Можете да посетите Сейнт Винсънт Национален музей, която се отличава от широк диапазон на артефакти и други нещата, които показва разнообразните историята и културата на този остров. Някои от значителните архитектурни чудеса на островните са Форт Шарлот, Георги St Anglican Катедралата и St Mary’s католически катедрала.

Вие също ще се намира многобройни ресторанти, заведения, пъбове и нощни клубове в островните заедно с множество комплекси и търговски центрове че добавяне на цвят и чар. Островът е дом на много събития, фестивали и, че наистина ще ви леген свърши.

Екскурзии до Бермуди
Антигуа Евтини Resorts
Harbour Hotel Morgans, ямайка
Тринидад и Тобаго евтини хотели
Гренада Бюджет Настаняване
Enchanted градина, ямайка
Бахамски острови неща да правя
Карибски Ваканционен Вили
Anguilla Настаняване
Курорти в Гренада
Мартиника ваканции