Сейнт Винсент и Гренадини Нещата да направя

Сейнт Винсент и Гренадини е увлекателен като всеки други остров на Карибите. Сент Винсент и Гренадини са една от най-красивите острови на региона. Сейнт Винсънт и Гренадини е рай за всякакъв характер любовник и ще дойде в ума boggling планини, живописно градове, черни и пясъчни плажове тропическите гори.

Може да се отдадете на многобройни външни дейности в Сейнт Винсент и Гренадини. Някои от популярните водните спортове са SNORKELING, леко водолазни, басейн, ветроходни, и яхтен сърфинг. Посетителите могат да мързелувам по плажовете и се възхищаваме на спираща дъха гледки че плажовете има да предложи.

Сейнт Винсънт и Гренадини е един от най-богатите миналото острови на Карибите. Можеше да отида обиколка на забележителности и посетете многобройните паметници и обекти, които отразяват колониални история от острова. Можете да посетите Сейнт Винсент Национален музей, която се отличава на широк спектър от други артефакти и неща, които се посочва различни историята и културата на този остров. Някои от значителните архитектурни чудеса на островните са Форт Шарлот, Георги St Anglican Катедралата и St Mary’s католически катедрала.

Трябва също така да посетите многото магазини за Вашата почивка в Сейнт Винсент и Гренадини. Тези магазини продават на широк спектър от елементи, включително занаятчийски подаръци и други артикули. Тези магазини и търговски центрове са навсякъде по място и дават цвят за града.

Вилас при Доминика
Гренада Ваканционен Наемане
Камбуза Bay Resort Антигуа
Тринидад и Тобаго Неща да направя
Сейнт Винсент и Гренадини евтини хотели
Хаити турове до
Екскурзии до Доминика
Тринидад и в Honeymoon Тобаго
Барбадос евтини хотели
Как да стигнем до Доминика
Карибски Ваканционен Вили