Вили в Сент Винсент и Гренадини

Сейнт Винсент и Гренадини отличава от редица вили. Тези Вили предлагат на крайния в комфорт и лукс. Ако търсите да има голям празник в Сейнт Винсент и Гренадини на вили са категорично опция.

Повечето къщи в Сент Винсент и Гренадините се намират сред буйни зелени околните и предлагаме атмосферата безоблачен. Вили или биха могли да бъдат две или единични етажни бунгала етажни. Някои от Вили в Сейнт Винсент и Гренадините се намират много близо до плажната ивица и предлага отлични мнения.

В къщи се характеризира с три спални със самостоятелни санитарни възли всеки и климатична и душ, тоалетна + мивка. Има хол с тераса които е покрита. Столовата също има тераси. Други характеристики включват галерия; двор цветя покрити с напълно обзаведена кухня, перално помещение и плувни басейна. В вили са украсени вкус и разработени в типичния стил на Карибския басейн за придаване на специален търсите.

Капитанът спалня в повечето къщи в Сейнт Винсент и Гренадини състоят от цар размер легло, личен терасата, баня със вана / душ, две умивални, тоалетни и съблекални. В други две спални има кралица размера легла и едно легло, частна баня със санитарен възел, душ + мивка, и да предлагат много мнения. Двете стаи са декорирани в различни пътя.

Трапезарията е огромна и просторна тераса с покрити с цветята, кабелна телевизия, компактдиска плеър, телефон, факс. В кухни в повечето вили са изцяло американски хладилник, оборудвани с двойно врати, автоматични лед мейкърът, голяма печката, миксер, тостер и кафе машината. А икономка е там да се подготви каквото трябва.

Барбадос евтини хотели
Кюрасао Неща за задачи
Барбадос Туристически атракции
Honeymoon по Anguilla
Св. Мартин Туристически атракции
Сейнт Лусия Курорти Евтини
Курорти в Сент Китс и Невис
Тринидад и Тобаго Евтини Resorts
Как да стигнем до Доминиканската република
Honeymoon в Доминиканската република
Западен Grand Ананас Антигуа Бийч Резорт