Как да стигнем до Бахамските острови

Как да стигнем до Бахамските острови е проста и удобна, защото от много на летищата и яхтени, които пътуват в този крайбрежен рая. Можете да достигнете тук от самолет, круизи или яхта. А дали това е летище или пристанище, архипелага, ще Ви приветстваме с топли тропическите времето.

Травълърс гледам да стигнем до Бахамските острови щедрост ще намерят начини за постигане на тяхното предназначение. САЩ пътниците могат да плават или плават себе си на островите, тъй като България е толкова близко до Съединените щати. Гостите, които не са съвсем така авантюристични, или градушка от други страни, са много други опции.

Ежедневни полети пристигат на основните летища в Freeport и Насау. Планирани и чартърни полети са достъпни за летищата в много на по-малките острови. Тези полети са лесни за намиране и правят остров hopping-една бриз.

Други посетители пътуване по круизни кораба да вземе в един или много на островите при престоя си. Независимо дали те са пътуващи от остров до острова по-дълго пътуване, или само да остане в пристанището за деня те ще имат достатъчно за да проучат на Бахамските острови.

Наблизо известно и лесно да се постигне за всички, да посетите някой тези Карибски острови.

Honeymoon в Гваделупа
Карибския Ваканционен под наем
Пуерто Рико ваканции
Полети до Доминиканската република
Ямайка Туристически атракции
Вили в Бермуда
Барбадос Евтини Resorts
Ангуила евтини хотели
Карибския престижна Ваканционни Пакети
Камбуза Bay Resort Антигуа
Тринидад и Тобаго Настаняване