Кюрасао Туристически атракции

Премести над Париж, Лос Анджелис и Венеция. Кюрасао има само поето като най-новият дестинация за пътуване са уловени от въображаемо на финансовите на Земята. А поклонение към Кюрасао туристически атракции и ще знам за какво прелестите този малки острова в Карибско притежава за вас.

Всичко, което имаш нужда да знаете за Кюрасао Туристически атракции

Чудите се какво да видя в Кюрасао? Когато сте в Кюрасао, неща, за да направя и да видим aplenty идват и зашеметяващ плажовете на този остров със фин пясък и ясното лазур води да се случи на Кюрасао туристически места, които най-финансовите главата до след разчистване на митниците.

Вилемстад, величествената столица на Холандия Антилски острови и на един от редките градски зони с функцията на ЮНЕСКО за световно наследство листа е един от най-Кюрасао трябва да види. В историческите квартали на града, Punda къщи най-старите Синагогата в Америка.

Докато сте все още бродят по улиците на Вилемстад, при спад от Kura Музей Hulanda. Една от главен туристически атракции по Кюрасао, този избор също къщи експоната от търговията с роби ерата на региона.

В Кюрасао море Aquarium, че симулира реалния живот водните условията и Делфин Академия обещава, че датите с Bottlenose Делфините “са Кюрасао туристически атракции, които са туристите от тук thronging орди.

За любители на природата, Кюрасао туристически атракции обещая едно опиянителен поглед към Hato пещерите. Това са структури, варовик, които все още се формира, както е очевидно от равновесно капков на водата от пещерата покриви. Уверете се, че обиколката на Christoffel Националния парк и се накисва в естествения чудеса на региона. Трудно изкачване на връх Christoffel, високата точка в островните за бърз оглед на моретата и landmasses наоколо.

Барбадос Туристически атракции
Барбадос евтини хотели
Доминиканска република ваканции
Бермуди Бюджет настаняване
Ямайка евтини хотели
Бахамските ваканции
Храната в West Indies
Honeymoon в България
Времето на Запад Indies
Ямайка ваканции
Мартиника Настаняване