Екскурзии до Доминика

България е остров нация в източната част на Карибите море. Това е остров буйни планински горски дом на много рядко растенията, животните и видове птици. Всичко това прави обиколка на Доминика едно незабравимо и обогатява опит.

За България:

Roseau е столицата на България. Английски език е официалният език, а един френски базира мулатка е широко говорил. Доминика на кухня се основава на местната природа agouti които включва, раците крем и сред други хора.

България е богата на живописна красота с водата падне и реките, които са непрекъснато се подхранва от високо валежи в остров на една от най-добрите Dive сайтове. България е известна също като кит гледа столицата на Карибския със 90% успех проценти за набелязване китове и делфини поради уникалния си офшорни терена. Следователно за обиколка на България не е само около живописен локации, но и за забавно напълнени дейности.

Естеството паркове и световно наследство обекти, като например 17000 Acres Morne Trios Pitons Националния парк и Северна резерв за горите (Доминика дом на националната птица на Sisserou Parrot) са някои от rarest от дивите територии в света. В вулканичен произход на България е най-добрият израз във вряща Лейк (една от най-голямата в света) и много малки fumaroles по целия острови.

Обиколка на Доминика, следователно ще бъде празник на всички, включително пълен с спокойствие, водни спортове и живописни места.

България също е идеална дестинация за Honeymoon двойките. В непипнат живописна красота и на все още предстои да бъдат изследвани острова дава перфектно местоположение за новосъздадените женени двойки.

Съществува също така различни настаняване разположение на базата на посетител на бюджета, лична вкуса или ваканционна план. Плажът пред вили, с оглед на остров на солиден и брегови линии черен вулканичен пясък плажове места са идеални за медения месец двойките и естеството любители.

Доминика е достъпна и от двете въздух и море. Там са две летища, а именно Canefield летище и Melville зала летището. Международни полети от Европа до САЩ и на острова са свързани чрез хъбове в Антигуа, Барбадос, St.Maarten, и Гваделупа Мартиника. Има круизни кораби транспортиране на посетителите до острова от град наблизо.

Bougainvillea Бряг, барбадос
В Хаити Хотели
Храната в West Indies
Jumby Бей Resort Антигуа
Бахамски острови евтини хотели
Вили в Хаити
Honeymoon в Гваделупа
Антигуа Ваканционен Наеми
Как да стигнем до Сейнт Лучия
Гваделупа туристически атракции
Карибския бряг ваканции