Доминика Ваканционен

Доминика ваканция е всичко за неразвален природа с тучен зелените планини, прясна вода, водопади и природни чудеса, като вряща вода езерото. България е една мечта за почивка пламенен характер любовници и вода спорт изроди. Тя също е идеален Honeymoon петно.

Доминика Ваканционни оферти сорт за посетителите.

Приключенски Спорт Любов:

За тези, които просто констатира заседанието на плажа скучни, Доминика е рай за любителите на природа приключение. За тези туристи, които искате да се вземе лесно екскурзия на Trafalgar Фолс е идеалното местоположение. Своето 15 20mins разходка по добре поддържана пътека начин. В Titou дефиле и Emerald Pool така попада в категорията лесно екскурзия.

За тези търси умерено екскурзия от около 45 минути, “Виктория Фолс на Синдикат Портсмут падат, на Сари Сари пада само да цитирате няколко.

Сериозните туристи да отидем за варене Лейк екскурзия. На автостоп започва с добре поддържана пътека от приблизително 1600 ft.It маршрут е напрегнат но е идеалният начин да се опита rainforest Природа остров на Карибите.

Има и други приключения спорт, който се предлага като самолетни трамвай, колоездене, езда, гмуркане и кит Гледайки.

Култура и културно-историческо наследство любители:

Доминика като остров е 26 милиона години стар. Той е бил колонизиран от двете Британските и френските докато го избавил от колониалната fangs в 3 ноември стана 1978, когато независими. В Caribs са основното население на България. Днес малко от стария им живот е останал, но все още може да получите зърване на техните родов корен от своите занаяти, кану сградите и тяхната физическа атрибути. Той обаче със сигурност е лесно да се намерят в оригинал outhouses племенни дизайн, изобилие с традиционни кулинарни дейности.

Налице е ежегоден карнавал в остров, която пада между февруари и март е най-празничен сезон в България.

Хотели в България
Бермуди Туристически атракции
Сейнт Китс и Невис Бюджет Настаняване
Екскурзии до България
Хотели в Гваделупа
Карибите Туристически дестинации
Доминика Бюджет настаняване
Хотели в Сейнт Винсент и Гренадини
Сейнт Китс и Невис Настаняване
Екскурзии до Доминика
Пуерто Рико ваканции