Honeymoon в Гваделупа

Гваделупа е добра дестинация за любов-птиците планирането меден месец за тяхното предназначение. Това е хот спот двойките за медения месец не само за своя древен плажове с бяла, кафяво и черно с вулканичен пясък пяна тюркоаз вода, но и за своята екзотична флора и фауна, водопади и Cascading сензационен гори. Honeymoon в Гваделупа е друг вид преживяване. Далеч от тълпата madding ли да прекарат най-добрата част от вашия живот в скута на характера.

Съществуват известен брой романтични спотове, които са най-посещаваните чрез двойки. В Carbet Водопадите предлагат три часа естествени водопади, където могат да се насладят безкрайни преходи. Ла Каскада Aux Ecrevisses водопад че каскади в р. предлага възможности Corossol за плувен. После е камъче на плажа Saut De La Lezarde близо Vernou в с. Glaciere. Това място изглежда сякаш характер и са направили младоженци съчетано. Вземете чувство на 21-ви век романи героят и героинята на колкото стоя по скалите на върха на гранде Vigie наблюдава прекъсвачи за блокиране на сушата. Можете да получите също и от гледна точка на Desirade, Монсерат и Антигуа на ясна дни насам натам тук. Също така ще се влюбиш с rainforest Антили на по-малка в Национален Парк от Гваделупа.Съществуват редица хотели, курорти в Гуаделупа за медения месец двойките. Всеки един от тези курорти е специален меден месец пакети. Някои от медения месец курорти са:

# Канела Beach Hotel
# Клуб Мед каравела
# La креол Бийч Хотел & Resort
# La Toubana-Des Хотели & Des IIes
# Льо Домейн De Malendure-Des Хотели & Des IIes и др

Вие можете да се насладите на нощния живот brimming красиво място на този. Купи малко бижута, или за някои друг подарък за Вашия любим.

Полети да Сейнт Винсент и Гренадини
Ямайка ваканции
Вили в Хаити
Барбадос Бюджет Настаняване
Сейнт Лусия Ваканционни Наемане
Тринидад и Тобаго туристически атракции
Кюрасао ваканция
Anguilla Бюджет Настаняване
Бахамските ваканции
Гренада Туристически атракции
Евтини курорти в България