Хаити Бюджет Настаняване

Когато по ваканция до Хаити, един може да остане в бюджета настаняване изсече за техните разходи за пътуване, като спестяване на много пари. В Хаити бюджета настаняване разумни цени, и възможност всички средства, които може да се намери в друг хотел и курорт в България.

Бюджет квартира в Хаити основно се отнасят за бюджета хотели и курорти открити тук. Човек може да откриете голям брой по-малко цени на хотели и курорт Хаити. Различните бюджетни хотели, които може да намерите тук включва Империал Хотел, Хотел Florita, хотел Olofsson, Парк Хотел, съперник Хотел Сплендид хотел и други. Стаи в тези хотели могат да се осчетоводяват за проценти толкова ниска, колкото $ 50 до $ 62 на вечер. Ако това изглежда висока, след това може да получите също стаи за вариращи от 27 щатски долара на вечер до 33 щатски долара на вечер на средна.

Що се отнася до бюджетната курорти се притеснявате, един може да получите стаи в курортите за ставки в диапазона от 50 щатски долара на вечер на 70 щатски долара на вечер на средна. Някои от главните курорти бюджет, че може да се намери тук включва Taino бряг, Caraibe Petit, Wahoo залив Бийч Хотел, La Jacmelienne бряг, Le Xaragua и др. Освен това, туристите могат да резервирате ниската цена по-луксозните стаи и луксозни хотели от страната,.

В Хаити бюджета настаняване притежава всички базови функции и съоръженията да направят престоя Ви удобна и караница свободно един. На различните услуги, които може да намерите тук са 24 часа Help Desk, бизнес център, пране и брояч за обмяна на валута, плувни басейни и други. Стаите са чисти и добре поддържани. Различните стая удобства, които са на разположение са уютен легла, таван вентилатори, писане таблици, телевизия и телефон. В баните има душ съоръжение и washbasins.

Освен това, има множество condominiums и апартаменти, които са предлагани на туриста на ниска цена. Ако се пътува сам, можеш да наема стая в някоя от апартаментите или condominiums курсове за толкова ниска, колкото $ 75 на вечер се насладите и на Вашия престой в тази страна.

В Хаити бюджет е част от най-добрите места гост Ако търсите за кавга свободно ваканция. Въпреки, че наемът е нисък и на минимална, но те също някои от най-удобно настаняване Options разположение на туристите.

Хилтън Кингстън, Ямайка
Бахамски острови Бюджет Настаняване
Курорти в Сейнт Винсент и Гренадини
Honeymoon в Мартиника
Антигуа евтини хотели
Хаити Евтини Resorts
Св. Мартин ваканции
Как да стигнем до Кюрасао
Honeymoon в България
Курорти в Сейнт Лусия
Доминиканска република Туристически атракции