Мартиника ваканции

Мартиника е част от отвъдморски Франция, както Хавай е офшорна САЩ държава. Известна с примитивни Arawaks като “остров на китки”, Мартиника е prized за много тропически притежания като зашеметяване роден цветя anthurium и горските пълни с ананаси, папая, авокадо дървета и банан. Това място също се гордее в своята прекрасна плажовете. Тя също е известна със своята красива хората и особено на жените. Географски острова предлага разнообразие от пейзажи от черните пясъчни плажове с бели пясъци снега. Мартиника ваканции са много популярни в целия свят. Туристите посещават предимно този остров в круизни кораби. В древен и спокойна природа придружени от живописни пейзажи, прави този остров предпочитан туристически дестинация.

Съществуват известен брой на мястото, където трябва спад, когато сте изложени за вашия Мартиника ваканции. Някои от тях са:

# St.Pierre
# Климент House (Климент жилището)
# Diamond рок
# Път де ла Уестърн
# Св. Джеймс Дестилерия & Ром музей
# Mont Pelee
# Balata градини и др

Мартиника е фантастично музеи. Те включват събирането на Пол Gauguin артефакти по самото място, където той боядисани Martinican красоти и прекрасни seascapes, както тропически пейзаж, а това са най prized съкровища. Освен това сайтът виждам места има също прекрасни и девственото плажове където могат да прекарват времето. Някои от най-популярните са плажовете:

# Anse Ceron
# Pointe Du гуляй
# Anse Mitan
# Anse Торино
# Carbet и др

Има и няколко увеселителни паркове, зоологически градини и аквариуми тук. Иди и магазин в Парк Флорални където може да получите пресни плодове център Des Metiers d’чл където можете красивите бижута, керамика и скулптура. Не забравяйте да опитате национални специалитети на този остров като омар, червените берикс, задушен абсида, пълнени киселица и морски таралеж.

Гваделупа Настаняване
Hermitage Bay Hotel Антигуа
Екскурзии до Св. Мартин
Сейнт Китс и Невис Нещата да направя
Тринидад и Тобаго туристически атракции
Гваделупа ваканции
Тринидад и Летище Тобаго
Сейнт Лусия Курорти Евтини
Антигуа Евтини Resorts
Доминика Ваканционен
Св. Мартин Настаняване