Мартиника Туристически атракции

А френската колония от средносрочния 17 в., в Мартиника е единствено Карибския среди благодарение на своите градове “характерните Парижки оформлението. В действителност, много дълго време жители искали да се опише като Париж Мартиника на западен предградие. Този остров бе открит от Колумб при 1493 Христофор. Според него, Мартиника се най-красивите в света земя. Известна с примитивни Arawaks като “остров на китки”, Мартиника е prized за много тропически притежания като зашеметяване роден цветя anthurium и горските пълни с ананас, папая, авокадо и банани дърветата. Мартиника Туристически атракции, са известни в цял свят освен своя сценичен красотата. Туристите стадото тази остров цяла година.

Пейзажа и плажовете придружена с естествената плантация beautifies острова. Някои от най-популярните плажовете в тези Ceron Островите са Anse, Pointe дю счепкване, Anse Mitan, Anse Торино, Carbet и други. Има и много места туристическа атракция.
# St.Pierre беше преди капитала на този остров до него е била разрушена от вулкана Маунт. Pelee. Днес, малко morbidly я носи свидетелство на Майката Природа на гняв и унищожаването власт.

Къща # Климент (Климент обиталище) се една от най-популярните насаждения домове в Карибите.

Даймънд # скала е огромно море Рок, която беше след като използва от британската като въоръжените сили. Но днес тук се е превърнала в сайта гмуркане и лов на земята леко за шофьори.

Маршрут # де ла Тракия е най-живописната диск ликвидация планината чрез чувствен тропически ландшафт.

Св. Яков # Дестилерия & Ром музей сигурност ще ви пиянско, след като сте вкусих няколко мостри.

Банан # Музея (Le Musee де ла Банана) ще Ви информирам всички около бананите. От събиране на опаковки, за да му обрисовка в керамика и арт, този музей ще непременно enthrall вас.

Освен това има също увеселителни паркове като Mangofil Мартиника, като аквариуми Aquarium De La Мартиника или Zoo U Carbet.

Honeymoon в Доминика
Екскурзии до България
Как да стигнем до Гренада
Тринидад и Тобаго Ваканция под наем
Bougainvillea Бряг, барбадос
Тринидад и Тобаго Настаняване
Информация за пътуването Карибите
Антигуа Ваканционен Наеми
Тринидад и Летище Тобаго
Хотели в Бермуди
В Ямайка вили