Мартиника неща да правя

Мартиника е прекрасен остров и открит от Колумб при 1493 Христофор. Според него, Мартиника се най-красивите в света земя. Познати от Arawaks примитивни като “остров на китки”, Мартиника е prized за много тропически притежания като зашеметяване роден цветя anthurium и горските пълни с ананаси, папая, авокадо и банани дърветата. Мартиника е част от отвъдморски Франция, както Хавай е офшорни САЩ държава. Даже амалгамиране на френски и мулатка в митническата наследство, храни и език също направи Мартиника популярен сред посетителите. Мартиника да направя неща са много.

В живописните пейзажи придружени от девственото плажове покрият големи туристически атракции на тук. Плажната ивица тук са различни в зависимост от цвета на пясък география. В тюркоаз пяна, че водите на нозете си и се накисва махвам ще непременно enthrall вас. Най-важното тук са плажовете:

# Anse Ceron
Pointe Du # счепкване
Anse # Mitan
Торино Anse #
# Carbet и др

Посетителите стадото този остров цял свят. Освен плажовете и природа има други туристически атракции също. Препоръчваме ви имената някои:

# St.Pierre
Рок # Diamond
Маршрут # де ла Уестърн
Св. Дестилерия # Джеймс & Ром музей
Mont # Pelee
# Mangofil Мартиника
# Aquarium де ла Мартиника
# Зоологическа градина в Carbet
# Balata градини и др

Това място има и някои на прекрасната музеи на Земята. Те включват събирането на Пол Gauguin артефакти по самото място, където той боядисани Martinican красоти и прекрасни seascapes, както тропически пейзаж, а това са най prized съкровища. Насладете леко гмуркане, плуване или неделя къпане в море. Също така се насладите на нощния живот жива тук. Форт-де-Франс сърцето и душата на островът на културните и социалните среди, с града като гордост в конвенционалните West индийски публични пазари, Париж бутици-калибър и ресторантьорство, и hustling Nightlife местопрестъплението. Магазини някои фини бижута, керамика или друго арт творби тук. Вие със сигурност ще се влюби със Мартиника деликатеси като омар, червените берикс, задушен абсида, пълнени киселица и морски таралеж.

От Антигуа и Барбуда Туристически Дестинации
Как да стигнем до Св. Мартин
Тринидад и Тобаго Евтини Resorts
Доминика Ваканционен
Екскурзии до Антигуа
Гваделупа Евтини курортите
Полети до България
Гваделупа туристически атракции
Anguilla Бюджет Настаняване
Ямайка Ваканционни Наемане
Сейнт Китс и Невис Бюджет Настаняване