Как да стигнем до Пуерто Рико

Как да стигнем до Пуерто Рико е изключително лесен и прост. Един може да достигне тази страна, като въздуха или с море. Можете да избирате начина на общуване и дойде в тази страна в караница свободен начин,.

Най-честият начин на достигане на Пуерто Рико е с въздуха. Страната има едновременно международен и вътрешен летища. Всички международни полети пристигат на Луис Муньос Международно Летище Марин, известен също като Isla Верде Летище. Основните международни полети, авиокомпаниите, които са в тази страна са Американски орел, Авиолинии Continental, Delta Air водолинии, Британски Airways, Iberia Airlines на Обединените Авиолинии, Римския International, Пан Ам, море Airlines и др. Човек може да вземе на полет от Южна Америка, Европа Канада, Съединените щати и други частите на света и летят до Пуерто Рико директно. Вътрешният летища в страната са Fajardo Аерогара, Humacao летище Летище Mercedita и други. Регионалните авиокомпании, които летят насам включват Caraibes въздуха, Карибите неделя Airlines и други. Съществуват редица чартърни полети също Пуерто Рико да.

Друг начин за постигане на Пуерто Рико е с море. Съществуват известен брой морски пътешествия до тази страна, което може да отидем. Сан Хуан в Пуерто Рико е най-важният туристически местоназначението на държава. Съществуват голям брой круизни линии, които носи туристи към тази страна за почивка. Някои от големите круизни линии, които идват тук включва Круиз Лайнс карнавал, Круиз Знаменитост Линии, Принцес Круиз, норвежки круизи, Роял Карибско круизи, Silversea лайнер Windstar Круизи и други. Може да отивам за луксозен круиз или приключение круиз и дойде в тази държава. Круизната са пълни с забавление и вълнение. Повечето от пътешествия разграничи от Южна Америка, Северна Европа и Америка. Маями и Форт Lauderdale са две от най-честите излитане пунктове за такива пътешествия.

Освен това, един може да стигнем до Пуерто Рико с лодките и яхтите. Една може да наеме адвокат, или частна лодка и отплувахме за тази държава. Основните точки на качване включват пристанища в San Juan, Fajardo, Mayaguez и сутеньорите.

Как да стигнем до Пуерто Рико съвсем не е проблем. Съществуват различни начини за постигане тази страна и могат да изберат който и начин на общуване.

Ямайка Туристически атракции
Хаити евтини хотели
Хотели в Бермуди
Как да стигнем до Св. Мартин
Мартиника ваканции
Anguilla Ваканционен под наем
Blue Води Хотел Антигуа
Honeymoon Хаити в
Вилас при Доминика
Гренада ваканции
Антигуа и Барбуда Травъл