Доминиканска република Неща за задачи

Доминиканска република, която обхваща две-трети от остров е бърза Hispaniola превръща в гореща туристическа дестинация. Въпреки че изкуството, архитектурата и културата в страната отговарят на вашата интелектуална необходимост, топографията и дивеча в страната ще изглежда във вашия приключенски нужда. В Доминиканската република има винаги какво да направя.

Посещение на плажа да се насладите на разходка определяне на девственото бели пясъчни и благоговение през мнения на загадъчен море. Ако сте любители на приключението се потопите в един от многото водните спортове, предлагани тук. Имаш цял списък, за да изберете от:

Леко водолазен

Кайт бордове

Сърфинг

Ски

Kayaking

Бялата вода рафтинг

Wakeboarding / Водни ски

Cannoning

Ако не сте толкова приключенски, не се притеснявай. В тази страна има по нещо за всеки. Има други водни дейности, да се потопите в, като

Офшорни риболов

Речен риболов

На сушата може да се ползват

Планинско колоездене

Golfing

Туризъм

Катерене

Конна езда

Основна атракция включва кит гледат. Хиляди китове мигрират към залива района около Samana начало на годината. Той е атракция както за деца и за възрастни.

Друга атракция е разнообразието на дивеча в тази страна .. SAFARIS са подредени за туристите към тях да се вземат тези области. Една от тях е езерото Enriquillo, която е най-великият американски запазване на дивата крокодил. Има също така много птица светилища на посещение.

Най-голямото привличането на Доминиканска република топографията своята. Нейната snowcapped планински върхове, живописната долина, зелени плодородни равнини, и скалисти пещери да напусне наблюдатели тотално captivated.

Хотели в България
Anguilla Настаняване
Ямайка Travel
Хотели в Гренада
Сейнт Винсент и Гренадини ваканции
Бермуди неща да правя
Anguilla неща да правя
Honeymoon в Гренада
Евтини Барбадос Курорти
Blue Води Хотел Антигуа
Екскурзии до България