Пазаруване в Западна Indies

Пазаруване в West Indies е най-популярната премине времето на местните жители и чуждестранни туристи. В продължение на много години Карибския регион бе счетено като основен търговски център.

Туристите имат разнообразни варианти за пазаруване в Западния Indies. Те могат да Магазинът в климатизирани центрове или открито пазаруване комплекси. Можете да всеки да си елемент от международната модна етикети на малките Сувенири.

Пазаруване в West Indies е наистина чудесна и уникални опит. В много места като например Аруба, ти няма да има данък върху продажбите на покупки. Продажбите данък върху покупките, зависи от островите, когато сте на пазар.

Чужди купувач на пристанище доведе редица международни връзки и търговски споразумения за региона са също допринесе за подобряване комерс и икономика на региона.

Пазаруване в West Indies също насърчава местните занаятчии който продава родния материали занаятчии който проявява бленд на американския, европейски и африкански влияния артефакти в техните.

Ако планирате да отида за пазаруване в Западния Indies тогава трябва да купувате парфюми, модерен handbags, шапки и сандали, конфитюри и желета, сапуни, глупак подправки, козметика и горещи сосове, ръчно дялани грънчарство, остров кафе, ром, и пури.

Пуерто Рико неща да правя
Информация за пътуването Карибите
Турове да Кюрасао
Полети до Сейнт Китс и Невис
Ямайка ваканции
Курорти в Барбадос
Екскурзии до Карибите
Курорти в Антигуа
Бермуди Ваканционен Наемане
Полети до България
Екскурзии до Мартиника