Храната в West Indies

Туристите се предлага голямо разнообразие от храни по-Запад Indies. Една може да се чувства и вкус на смеси на вкус на различните страни в храните от Западна Indies. Британците, холандските и френските колониални влияе и африканските аромати и вкусове могат да бъдат ясно разглежда в трапезария опции.

Най-популярната храна в West Indies е морска храна. Тъй като повечето от държавите в Запада Indies са островите следователно морска храна се предлага голямо количество. Можете да видите и голямо разнообразие от различни и морски дарове.

В трапезария опит в региона да варира в зависимост от региона. Съществува голяма разлика по отношение цената варира. Цената също да варира според мястото, където да се откажете да се ядат храни от Западна Indies. Предимно пътищата продавачите са най-евтиният вариант от хранене, но ако са санитарните и хигиенни съзнателно сте също могат да изберат да яде най-добрите заведения, които лежат в тясно близост или в помещенията на хотела си отседнал инч

Ресторантите предлагат най-добрите и най-вкусна храна на Западна Indies. Въпреки, че не съществува официална рокля поведение, но то е за предпочитане е, че роклята приличие. В повечето пищен ресторант може да се изисква да обличам дори в официални облекла.

Традиционната храна в West Indies включва морски дарове и американски и европейски кухни. Но времената се променят хранителните в Уест Indies е и се опитва да се съчетаят вкус на популярната кухни във храната в Западния Indies.

Барбадос Настаняване
Барбадос неща да правя
Honeymoon в Доминика
Хотели в Гваделупа
Бермуди Евтини Resorts
Anguilla Евтини комплекси
Сейнт Китс и Невис курорти Евтини
Как да стигнем до Сейнт Лучия
Кюрасао настаняване
Anguilla Настаняване
Полети към Кюрасао