Информация за пътуването Карибите

Открийте забележителности и имат много приключения със забавно напълнени дейности; изследва islets, която все още лелея носталгията на много исторически и битките, дори някои Пират разкази. Постоянно се влияе от преживявания на колониален и робството, Карибите е произведена колекция на дружествата, които са значително различни по население състав от тези в друг регион на света. Карибите Туристическа Информация ви подробности относно някои важни съвети как да се направи вашето пътуване плавен един.

Облекло и облекло

Уверете се, че опаковката облекло от лека материя и естествените влакна, като silks, леки cottons, а linens Карибите за вашето посещение. Лесно облекло, леки платове служи на двойната целите на разрешаването на който се среща навсякъде breezes морето и осигуряването на комфорт за lounging.

Първи тук

Самолетни е най-подходяща за бързо пътуване. Множество големи самолетни превозвачи – отпътуване от всички точки по света – да имат редовни полета до Карибите.

А спокоен океан круиз може да просто ви стил. Почти две дузина круизни линии предлагат голямо разнообразие от опаковки и ваканция непрекъснато плаване на Карибите, в частност на зимни месеца.

Хартата частна “беърбоут” и отплава кристално синьо Карибски води в собствения си ритъм. Екипаж яхти са пълни с лични готвачи и експерт капитан, затова всички трябва да се отпуснете.

Време

Макар метеорологични модели варира от остров острова в Карибския басейн, единственото нещо което е последователно за Карибския Времето е неговата целогодишна красотата. Температурите са почти винаги умерени с много малка сезонна вариант.

Карибите Атракции

Карибския басейн е идентифициран по света за неговото невероятна прелест, както природните и културните. От красивите плажове на исторически забележителности и красива казина има щедрост места туристи ползват и при спиране, като през ваканциите си.

Карибите Туристически дестинации

Карибите Ваканционни Дестинации определи вашия път в небето на Земята за пътуване тук оправдава изпитват плажа, лодки, и банки bikinis. Изследване –

Ангуила
Антигуа & Барбуда
Бахами
Барбадос
Бермуда
Кюрасао
Доминика
Доминиканска република

Сейнт Лусия бюджета настаняване
Курорти в Сент Китс и Невис
Евтини курорти в България
Антигуа Настаняване
Сейнт Винсент и Гренадини Нещата да направя
Хаити неща да правя
Карибския престижна Ваканционни Пакети
Екскурзии до Сейнт Китс и Невис
Антигуа Ваканционен Наеми
Grand Lido Negril & Спа Ризорт, ямайка
Jumby Бей Resort Антигуа