Френски Запад Indies

Френски Западна Indies е името, дадено на островите, които са след като управляван от Франция. Има два френски отдели Мартиника и Гваделупа.

Има няколко острови във Френска Запад Indies подобни Hispaniola което е и вторият по големина остров на Антилски острови. Островът е разположен между островите Пуерто Рико и Куба.

Друг френски West Indies острова е Доминика. Островът е наричан също естеството острова, тъй като земята е пълна с буен дъжд горите и реките. Името е изразен е така, тъй като в Латинска думата означава “неделя”, която беше в деня на Колумб открили този остров. Държавният Основната дейност е земеделието.

България е остров нация, която секунда-малката независима държава от региона и тя е разположена между Тринидад и Тобаго, Сейнт Винсент и Гренадините.

Гренадини не е остров верига от над 600 острови. Те са разпределени между народите на остров Сейнт Винсент и Гренадини и Гренада.

Друга популярна West Indies френски остров е Сейнт Винсент. Това е вулканичен остров на региона и се намират в Карибите море. Островът натрупан независимост през 1979 година. Около 110000 души живеят на този остров.

Сейнт Лусия е популярен френски Запад Indies остров нацията в Източна Карибите. Островът се нарича още като “Елена от Западна Indies” като островът включен между британски и френски контрол толкова често тя е likened на митичния Хелън на Троя. На 22 Февруари, 1979 Сейнт Лусия gaines независимост.

Други популярните острови на Френска Запад Indies са:

Hispaniola
Доминика
Гренада
Гренадини
Сент Croix
Сейнт Лусия
Сейнт Винсънт
Тобаго

Антигуа и Барбуда Травъл
Екскурзии до Доминика
Мартиника Туристически атракции
Екскурзии до Св. Мартин
Бахамски острови Евтини Resorts
Полети до Гваделупа
Honeymoon В Кюрасао
Вилас при Доминика
В Ямайка вили
Полети за България
Гваделупа неща, за да направи