Времето на Запад Indies

Времето в West Indies е най-благоприятна за пътуване. Температурата обикновено е топло и горещо. Някои като островите Аруба, Барбадос, Бонер, на Кайманови острови или Тобаго са фиксирана на терени извън вулканичен произход,.

Други, като острови Куба, Британски Вирджински острови и Доминика, хаити, Ямайка, монтсерат, Пуерто Рико, Саба, Saint Лучия Тринидад и имат много планински вериги.

Времето в Западна Indies варира в зависимост от местоположението на острови. Времето е най-вече субтропични за тропически. Времето в West Indies е в голяма степен зависими от търговията ветрове от Атлантическия океан. Това е така, защото тези от ветрове удар Източна Карибски острови до верига от наветрена островите и следователно ветровете направи доста разлика от Времето в Западния Indies.

Но по-голямата част от островите имат топла и влажна климата през денонощието. Температурите са допустимата ако влажност съдържание е нисък. Градът спад температури значително през нощта, защото хладен бриз, които от виж замества горещи ветрове.

Времето West Indies зависи в съответствие със сезона. Предимно го е по време на влажен и хладен ден през вечерта и нощта.

Хаити ваканции
Доминиканска република Неща за задачи
Антигуа и Барбуда Хотели
Карибския престижна Ваканционни Пакети
Как да стигнем до Хаити
Курорти в Антигуа
Вилас при Доминика
Гваделупа Бюджет настаняване
Honeymoon в Св. Мартин
Как да стигнем до Бермуди
Карибите Круиз ваканции