Карибите Туристически дестинации

Нито един рай знае как изглежда, но веднъж трябва били Карибски Острови, тя или той наистина ще разбере, че небесата не по-красива, отколкото този на групата islets. Карибите Ваканционен Дестинации определи вашия път в небето на Земята за пътуване тук не оправдава изпитват плажа, лодки, и банки bikinis.Този прекрасен кът за Америка също включва филм зададената красота, кокосови дърво-плакирани планини, долини злачен на захарна тръстика и банани, и в изобилие морски бряг. Карибите градове нажеженост със славно архитектура в общности, създадени много преди автомобила.

Ангуила

Това остров гордее някои от Карибския на премия за плажовете и аква невероятно сини вода, наред с най-изключителните морски курорти. Anguilla заглавия, направени през 1969 г., когато британските paratroopers валяло на небесата. Британските сили не намери кой да се бие.

Антигуа & Барбуда

В планинските и залив с усилена остров Антигуа притежава плажове 365. Вземете по един за всеки ден от пътуването си ако са-дълъг отпуск година. St John’s е столица на близнаци прилаган Антигуа & Барбуда. Тя е процъфтяваща пристанище в своя апогей и 17ти век висок плават корабите понякога все още гратисен своя защитени свод на пристанище.

Бахами

* Нов Providence

Това е остров повечето посетители погрешно повикване Насау. От около две-трети от Bahamian население живее на сравнително малък остров на Нова Providence, то е, че мишката ще изрикае.

* Grand Bahama

Grand Bahama предлага множество дейности за екологично чувствителните. Те включват Еко-приключения като например каяк, пешеходен и джип обиколки чрез отдалечени райони за едър план mangroves погледни, птиците и морски живота.

* Abaco

В Abaco острови са наистина форма на полумесец мини архипелага, състоящ 130 квадратни мили от landmass, 82 изключване-легнало cays и скали 208. Те са Бахамските острови “скъпоценни камъни в короната, според продължително време, и завладяващ лоялни Abaco жители.

* Out острови

По-малко две дузина на Bahama Острови се населят, и всеки има своя собствена, отделна личност. При толкова много острови, cays, 2000 и около islets, в страната може да вземе месеца от проучването.

Барбадос

Тази независима остров продължава цени англо-саксонски учтивост, по крикет и чай. След 350 години от колонизация, Великобритания е напуснал своята марка и добавят много към подвеждащ очарованието на “Малкия в тропиците Англия.

Бермуда

Мечтаех Бермуда? Мисли розово и зелено. Пинк за меки пастелни нюанси, които мият тази 22 квадратни мили-остров, и зелен цвят на пари че Бермуди на офшорна банкова и застрахователна сектори генерират.

Кюрасао

Фенове на Кюрасао етикет него Карибския холандски лечение, които могат да не бъдат ритъм. Мислите, че близо добра, сравнително сухи Времето със столица Вилемстад гигантска в неделя като тропическите Амстердам.

Доминика

Мислите, че Холивуд филм набор. Ето една фантазия остров на тропическите гори и зеленина bloomery голишарче заедно здрав планински върхове, понякога покрити от облаци и мъгли.

Доминиканска република

Това планинските, плаж-fringed страна, заема източната две-трети от Hispaniola втора по големина от Caribees. Санто Доминго,-старият град в новата световна е исторически капитали и revels възстановени в съкровищницата на своя имперски испански дни.

Вили в Сент Винсент и Гренадини
В Хаити Курорти
Мартиника ваканции
Honeymoon в България
Гваделупа ваканции
Екскурзии до България
Пуерто Рико ваканции
Антигуа Евтини Resorts
Вилас при Доминика
Курорти в България
Honeymoon Хаити в